Biletystä ja naisia

biledani-01

Wadap Bitchees!

Noniin pitkään on pitänyt mutta nytten se vihdoin tapahtui! Nimittäin meikäläisen Bile-BLOGI! Tänne tuun kirjoittamaan niin omia ajatuksia kuin suunnitelmia sekä tietenkin kaikkein tärkeimmistä asioista mulle jotka tietenkin on BILETYS ja NAISET! 😀

Noh kerta blogin ideana on vähän valottaa tunnelmaa ja fiilistä mitä nyt pyörii mielessä ja what what niin pakko lähteä kertomaan tämmösestä sekopäisestä reissusta kuin GOOM! Lähdin tässä yksi kaunis sunnuntai heittämään muutamaa kissaa suomen perseeseen eli Turkuuseen kyseiselle GOOM risteilylle joka oli itseasiassa vielä allekirjoittaneella korkkaamatta… Se toki saatoi johtua siitä että noi risteilyt ei enään oikeen ole meikäläisen juttu.. Liian nähtyjä noi porauslautat kun tuli sielläkin työskenneltyä niin helvetin monta vuotta ja niin sätänän monta päivää vuodessa…

Noh takasin tarinaan. Tosiaan jotenkin kumman ja sattuman kautta kun näin ne kaikki bilettävät opiskelijat siellä terminaalissa alko meikäläisen saalistusvietti heräilemään ja yhtäkkiä huomasin että olin käyny ostamassa ittelleni oman hytin ja tsädäm! Siellä mentiin pari päivää kyllä niin saatanan jurrissa että oksat pois! Reissussa tuli kyllä tutustuttua niin helvetin moneen uuteen ihmiseen mm Nikke Ankara, Rony Rex ja helvetti enhän mä nyt kaikkia tähän voi edes kirjoittaa kun niitä on niin paljon! :DD Hyvä muisto reissulta oli kyllä kun Niken kanssa vedeltiin viinaa kun pesusienet karaokebaarin lavalla kun Dj:t veti settiä vieressä :DDD Ei saatana mahtava reissu! Jos et oo ollu niin suosittelen kyllä lähtemään!

Noh mutta se minkätakia otin tän parin vk:n takasen reissun tähän esille niin on tää hauska stoori seiskassa joka menee näin : Hottikset-tosi-tv-sarjasta tuttu Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen osallistui taannoin Goom-opiskelijaristeilyn viuhahdukseen, jossa ihmiset juoksivat alasti tai vähissä vaatteissa pitkin laivaa.

– Danilla oli haku päällä koko matkan ja useampikin nainen kiikarissa. Lopulta mies kuitenkin vaelsi yksinään ja tyhjin käsin hyttiinsä, Seiskalle juorutaan. Ok… Pikku juttu.. Fakta tässä on se että aina kun mä nukuin mulla oli nainen kainalossa ja yksin en joutunut olemaan kertaakaan.. 😀 Mun egon päälle ottaa tämmönen kirjoitus… 😀

”Bile-Dani sai rukkaset” Srsly…?!? Siinä vaiheessa kun mulle ei naista lohkea niin mä muutan Norjaan ja vedän vaikka mursun ikeneen mutta se päivä ei ole kyllä tulossa seuraavaan 100 vuoteen 😀 joku on kyllä nappassu niin helpot ottamalla kuvan meikäläisestä viuhahduksessa ja selittämällä jotain huonoa legendaa tonne Seiskan vinkkipostiin… Jos seiska olis edes soittanu ja varmistanu… Noh mutta ehkä seuraavalla kerralla!

Laitan tänne tulemaan vielä myöhemmin tänään tai huomenna postauksen mun lauantain Porin keikasta joka oli aivan saatanan kova! Jumalauta että Porissa on jengi kova bilettää! Mut hei palaillaan! High Life!

 

Biletystä ja naisia

8 kommenttia “Biletystä ja naisia

 • 20.2.2016 at 00:44
  Permalink

  Alas on Goom vajonnut sen jälkeen kun siitä tehtiin kaupallista paskaa.

  Vastaa
 • 20.2.2016 at 08:53
  Permalink

  Olet mitättömän näköinen ja sivistymätön nullikka – puhut paljon mutta elät puutteessa. Sääliähän sinua pitäisi – koko kansan vitsin aihetta. Juo vaan pikku hiljaa loputkin aivosi.

  Vastaa
  • 21.2.2016 at 00:22
   Permalink

   Tulisipa vaan Helsingin yöhön ”elvistelemään” niin saattaisi MAALAISPOIKA kokea melkoisen shokin kun tajuisi mitä suurella suulla yleensä saa pahaa aikaseksi itselleen, uskoisin tulevan kiire takas sinne pienempiin ja turvallisimpiin maisemiin.
   ps. Stadi on Buli ja kova pikku Elviksille

   ter. tytöt

   Vastaa
 • 20.2.2016 at 13:23
  Permalink

  Heippa! Onko mielestäsi Derridan edustamalla jälkistrukturalismin muodolla (dekonstruktiolla) mitään varteenotettavaa sisältöä vai edustaako se lähinnä näennäisfilosofiaa?

  Vastaa
  • 20.2.2016 at 13:50
   Permalink

   Moikka. Koitin nopeasti googletella asiaa ja pakko kyllä myöntää että aihe ei aivan iskenyt minuun ja en ymmärtänyt asiasta hölkäsenpöläystäkään

   -Dani =D

   Vastaa
  • 20.2.2016 at 21:39
   Permalink

   Joo huomasin =D Aivan huikeeta!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *