Bio

biledani-biopic25-vuotias porvoolainen Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen on luonteeltaan heittäytyvä ja spontaani pelimies ja tietenkin kreisibailaaja. Daniel on käynyt peruskoulun ja merkonomin opinnot ovat vielä kesken.

Daniel on tällä hetkellä yrittäjä BD Revolution -yrityksessä. BD Revolution on vastuussa Bile-Danin myynnistä ja markkinoinnista sekä saman nimisestä vaatemerkistä. Daniel on myös DJ, musiikkituottaja sekä tapahtumakoordinaattori. Kokemusta löytyy niin puhelinmyynnistä kuin baaritiskin takana työskentelystä.

Daniel tunnetaan tv-sarjoista Hottikset ja Temptation Island 1, sekä lehdistä ja somesta. DJ-keikkaa hän vetää nimellä Daniel Van Martin, tai Bile-Dani. Daniel harrastaa kuntosalilla käyntiä, kreisibailaamista, matkustelua ja kokkaamista.

Seuraavan parin vuoden sisällä Danielilta on tulossa uusia tv-projekteja sekä edellä mainittu oma vaatemerkki BD Revolution, jonka ensimmäiset tuotteet tulevat myyntiin verkkokauppaan keväällä 2016. Danielilla on kova yritys päällä saada tuotteet myös kauppoihin. Kevätkaudella Danielilla on tiedossa paljon keikkaa eri kaupungeissa, oman kiertueen rakentamista sekä ahkeraa myyntityötä!