Bile-Dani goes Waterland!

Noniin terveppä terve taas kaikki lukijat ja anteeksi taas heti näin kättelyssä tätä postausten hidasta julkaisutahtia… Töitä ja kaikkea muuta vaan on niin valitettavan paljon mutta sehän on vain hyvä asia!

Tosiaan tämän postauksen aiheena on otsikonmukaisesti Waterland festarit Espoon Serenassa ja allekirjoittaneen omat kokemukset, fiilikset ja tietenkin kuulumiset sieltä.

Ihan aluksi on pakko kyllä myöntää että näinkin kovalle bilettäjälle kuin minä, oli tämän ensimmäinen kerta kyseisellä festarilla! Tapahtumapaikkana toimi siis sisävesipuisto Serena Espoossa jonne oli rakennettu esiintymislava jäätävällä leditaululla ja upealla äänentoistolla varustettuna eikä tietenkään unohdeta sitä helvetin upeata pyrotekniikkaa ja näyttäviä intiaani-henkisesti maskeerattuja taustatanssijoita! Kermaksi kakun päälle oli kaikkein tärkeimmät eli itse esiintyjät! Voi moro! Darude, Lenno, Heavyweight dj’s, Rony Rex, Milla Lehto ja monet muut piti kyllä huolta siitä että festivaalikansalla oli tanssipopot kyllä kokoajan jalassa! Meikäläinen ainaskin tamppas siellä menemään kun viimeistä päivää! Esimerkiksi Daruden vedon aikana tuli varmaan valehtelematta neljä kertaa musiikkiorgasmi maustettuna jäätävillä         kylmillä väreillä! Tästä syystä meikäläisen oli kyllä pakko varata kalenteriin paikka syksyllä järjestettävien waterien kohdalle : D

Mutta itse Waterlandeista!

Festivaaleille oli rakennettu kolme eri lavakonseptia jokaista bilettäjää ajatellen joka oli omasta mielestä tosi jeba ratkaisu! Oli tosiaan itse Waterland Stage josta jo hieman mainitsin tuossa edellä, sitten oli myös vähän chillimän musiikin ystäville suunnattu Cafe Del Mar Stage joka on tosiaan nimetty Ibizalla toimivan legendaarisen rantsuklubin mukaan sekä Hallmark Arena joka toimii hieman enemmän trance-väen mieliksi! Eli toisin sanoen kaikille kaikkea ja vähän hieman extraakin! Bueno!

Ennakkoon ajattelin näin ensikertalaisena että suurimmat ongelmat tulee omalta osaltani olemaan jonotus A, Sisään B, Hakemaan juotavaa C, Vesipuiston laitteisiin mutta aikalailla heti kättelyssä nämä huolet osoittautuivat turhiksi. Sisälle pääsi hyvin sujuvasti kahdesta eri sisäänkäynnistä tosin VIP:eille oli oma sisäänkäynti josta pääsi todella nopsakkaan bilettämään. Juomapuoli oli järkevästi hoidettu siltä saran että siellä oli eri brändien omia baareja tosi tiuhasti tiputeltuna joten en joutunut jonottamaan juomaani kuin ehkä pahimpana ruuhkahetkenä noin viisi minuuttia joka on aika helvetin hyvin ajatellen että bilettäjiä/asiakkaita siellä oli aivan saatanasti molempina päivinä! Ja ajatellen sitä väenpaljoutta niin allekirjoittanut ei nähnyt yhden ainoata tappelua koko festareilla joka on suomen baarikulttuuria ajatellen hyvin harvinaista koska jos olisit ahdannut saman verran bilettäjiä yhteen yökerhoon niin voisin 110% varmuudella veikata että muutama kaveri siellä ottaisi yhteen! Tosin oma veikkaukseni on se että miehet jotka yleensä haastavat baarissa/kukkoilevat tuolla snägärijonossa keskittyivät enemmän kauniiden naisten treenattuihin bikinikroppiin jota todellakin festarit oli täynnä! Mamma Mia mikä lihatiski sanon minä ja varmaan moni muukin! Tietenkin koska kyseessä oli serena niin olihan mun pakko myös mennä kokeilemaan kaikki mahdolliset vesi-liukumäet jotka oli auki! Mahtava kokemus liukua mustassa aukossa kun taustalla soi Temper2 setti… Suosittelen!

Sitten pakko kyllä kirjoittaa tänne iso kiitos Jägermeisterille ja jekun tytölle joka päätti että pitäis juoda enemmän jägerin piikkiin ja lätkäsi drinkkilippuja käteen! ISO kiitos siitä koska mä tosiaan tunsin ne drinkkiliput vielä maanantaina mun kropassani #vuosisadankrapula!

Ainoa mikä festareissa ns harmitti oli se että ne loppu omasta mielestä jo niin kauhean aikaisin.. :’( Meininki alkoi jo klo 17.00 ja loppui 02.00 yöllä mutta tämmönen ikibilettäjä olis kyllä toivonu että oltais menty ihan aamuun asti vaikkapa perjantaina! Ehkäpä joku järjestäjä lukee tätä ja ottaa tästä kehitysidean vastaan ja alkaa työstämään bileitä jotka kestää aina aamuun asti < 3

Summa Summana viikonloppu oli 9/10 ja verotuksena oli tosiaan tuo aikainen loppuminen! Suosittelen tosiaan käymään jos et oo ikinä ennen käyny tai alkaa vasta nytten ikörajat antamaan periksi! Aivan jäätävä kokemus ja fiilis tuolla! Ite tosiaan menossa 110% syksyllä järjestettäviin watereihin ja suosittelen että kannattaisi sunkin kokea tää fiilis! BD kiittää ja kuittaa! Ps. Lopussa muutama kuva jotta pääsette fiilistelemään festareita jos et ite ollu paikalla!

Dani watereillaWaterhallmarkwaterimonttuWaterland1

wateriporeamme2wateripalmuwaterpireammewaterland2

Bile-Dani goes Waterland!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *