Wild For The Night ja Porin villit sinkkubileet!

biledani-05

Dodiin nyt päästään Bile-Blogin ytimeen eli itse bileistä kirjoittamiseen! Ihan näin aluksi sanoa KIITOS PORI ja CABARET!! Jumalauta mitkä bileet meillä oli yli 700 fucking people! Itselleni kyseessä oli kolmas henkilökohtainen keikka Porissa (LA 13.02) mutta pakko myöntää että tää reissu veti kyllä pisimmän korren toistaiseksi. Ajomatka poriin oli vähän stressaava koska meitä oli täysi autollinen väkeä ja välillä piti pysähtyä ja välillä säädettiin ja välillä sitä ja tätä ja kellosta näytti aika vaan hupenevan mutta onneksi kuskina toimi kaveri joka on saanu kyllä Mika Häkkisen kaasujalan :’D. Hotelliin kun päästiin niin olihan sen minibaarin olemassaolo pakko tarkistaa.. ja olihan se siellä! MUTTA TYHJÄNÄ! Mitä vittua? Koitatteko tappaa mut… No ei läppä läppä xD. Noh ei siinä auttanu muu kun jättää kamat ja frendit hotlalle ja mennä moikkaamaan mister Turban Legendiä a.k.a Snabua joka on siis tunnetusti suomen kovin kamelikauppias (jos tarvisin kamelia Snabu olis se jolta sen ostaisin ;D)  ja muutenkin aivan helvetin mahti tyyppi. Käytiin siinä snabun kanssa jotkut tuliset hampparit syömässä hampparibaarissa jonka safkat oli muuten aika törkeen hyviä ja seuraavana päivänä kyllä sitten kadutti että tuli syötyä.. Kaikki tulisen ja tarkoitan siis TULISEN ruoan syöjät tietää sen tuskan seuraavana aamuna.. #Aisaatana. Itse bileet alko vähän jännittävästi kun meidän esitystekniikasta oli yks piuha mennyt sököksi ja koitettiin sitä ettiskellä siinä 20 min ennen kuin Turbani alko vetämään settiänsä… Ai jumalauta mä näin jo kun snabun viimisetkin hiukset sen päästä lähti pakoon sitä sen stressiä (huutonaurut) 😀 noh mutta onneks se vika löyty sellanen öö 3 minaa ennen ku ovet avattiin joten ammattimiehet asialla. (Meikä siis vaan katteli ympärilleni ja mietin viimeöistä  naikkosta ja sen jäätäviä petitaitoja) BIleet käynnisty ja väkeä oli heti alussa jo aika hyvin ottaen huomioon että ovet avattiin klo 23 reikä reikä ja tietenki se että näke yleisön tulevan aikasin meikäläisen pippaloihin lämmittää sydäntä ja haippaa omaa mieltä ihan saatanasti <3 :). Illan aikana pidettiin vähä banaaninsyönti kilpailua sekä twerkki skabaa ja ofc koska oli ystävänpäiväbileet niin valittiinhan me sieltä myös illan romanttisin pariskuntakin awwsss… <3 Nojoo ei oo mun juttu toi tollanen romantiikka.. Mä tykkään vaan olla ja mennä if you know what i mean ;). Oma setti oli vähän enemmän tuoreesta soundista rakennettu ja kyllä huomas muutamien ihmisten katseista että ”watafak” kun laitoin jonkun aivan pommin rallin soimaan mutta toisaalta se mikä toimii Helsingissä ei välttämättä toimi Porissa! Mutta muuten olin kyllä tyytyväinen jengin tamppaamiseen koska perus EDM jyystö uppos kun naula arkkuun! Naiset oli kauniita ja miehet oli jurrissa… Bile-Danin paratiisi ;).

Jos mun nyt pori pitäis jollain tavalla numeroida niin kyllä tää keissi oli kuus kautta viis. Huippu reissu! Nyt meen takasin sänkyyn oon aivan rikki koska iski tommonen paskamainen virus nimeltä sikainfluenssa ja tää on pitäny mut kyllä niin tuolla sohvan pohjalla tän viikon että huhhuh.. Mutta kirjottelen siitä sitten kun tästä vähän enempi tervehdyn (tällä hetkellä kuume 39.11)

Joten adios ja pitäkää hyvä boogie sekä lippu korkeella! Ps: Alempana terkkuja vihaajille <3

 

 

 

 

 

 

Pori lähettää terveisiä kaikille vihaajille ;)
Pori lähettää terveisiä kaikille vihaajille 😉
Wild For The Night ja Porin villit sinkkubileet!

Kommentti “Wild For The Night ja Porin villit sinkkubileet!

  • 20.2.2016 at 05:00
    Permalink

    Opettelisitko kirjoittamaan, kiitoksia.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *