Mitä Vi#¤A!!

Kutosella kuuhun tai seiskalla seinään

Hola kaikille taas! Ihan näin ensimmäiseks on pakko sanoa että HUHHUH vi#¤u mikä soppa Axl:in ympärillä pyörii! Siis multa on nyt kyselty kuluneen viikon aikana MP:ttä tästä koko sopasta satoja kertoja ja nyt mä vähän avaan omaa kantaani tähän..

Ihan aluks mä haluan todeta että MITÄ VITTUA AXL??!!
Miks helvetissä pitää salakuvata sitä kun jyystät jotain menemään? Okei runkkumatskua mut kyl nyt luulis 2000 luvulla netin sen verran hyvin toimivan että Asa Akirat sun muut alan starat kelpais tuolta Pornhubin jne maailmasta.. Mua ihan henkilökohtaisesti kauhistuttaa se ajatus siitä mitä nää lukuisat leidit joutuu käymään tällä hetkellä mielessään läpi.. Ei pelkästään kaikki se kuulusteluissa ravaaminen ja asioiden toisto vaan se että miten niiden henk.kohtaista yksityisyyttään on loukattu.. Mulla menis ainaskin ihan vitusti tunteisiin jos joku salakuvais meikäläisen petipuuhia ja kategoriois niitä sitten aakkoselliseen järjestykseen… Noh en nyt enempää vauhko tästä asiasta koska sylettää tää asia nyt sen verran.. Tässä oli mun MP.

Edellisen postauksen jälkeen on taas tapahtunut hyvin paljon mahtavia asioita mutta pari niistä on hyvä mainita tässä!
Ihan ensimmäiseksi joka teitä saattaapi kiinnostaa eniten oli se että oltiin tossa jätkien kanssa ensimmäisellä studiosessiolla Leppävaarassa viime perjantaina tekemässä meikäläiselle uutta aluevaltausta nimeltä Räppi! YEP luit oikein! Lähettiin aika nollista mut pakko myöntää että se mitä saatiin aikaiseksi oli kyl niin kovaa materiaalia että odotan nyt tulevaa perjantaita ku kuuta nousevaa että päästään viemään sitä eteenpäin! Oon 110% varma että tää biisi tulee olemaan ens kesän kesäbiisi ja soimaan kyl jokaisen teidän radiossa! #Itsevarmuus

 Partymeme1  Waterland1

Toinen asia mitä on tapahtunu (tai no tulee tapahtumaan nyt vklp) on kauan odotettu WATERLAND Espoon serenassa! Vihdoin! Ainoa hyvä asia suomen lopputalvesta mitä odottaa! Helvetin kova lineup taas jälleen kerran kunnon technosta housen kautta tranceen! Cant wait!! Siis mikä on parempaan tänne suomen synkkyyteen kuin se että lataat scandinavian suurimman vesipuiston täyteen naisia jotka pomppii siellä bikineissä sekä tuot sinne vielä kymmeniä kovan luokan dj:tä sinne soittamaan sellaista musiikkia että soronoo! VOI MORO että mulla pyörii sukat jalassa tätä postausta kirjoitellessa samalla kuin kuulokkeet tykittää musiikkia volat kaakossa! Tule jo vklp!! Tosin mä tiedän miten tää menee… Mulla on viikonloppuna aika kiireinen aikataulu….. Perjantaina se studio josta sitten suoraan Waterlandeihin serenaan ja sieltä tietenkin jatkoille… La aamulla olis klo 10.00 yhden leffan kuvaukset ja siellä menee oma tovi kunnes pääsee taas bilettämään.. Onneks sunnuntaina eikä maanantaina ole mitään erikoista tehtävää joten jos herään tällä kertaa vaikka Ivalosta niin on sentään aikaa tulla takasin himaan… =D Mutta hei! Mä kirjotan teille kuvien kera Watereista heti kun selviydyn sieltä (tai mistä heräilenkään) takasin koneen äären! Adios!

Hanovermeme1

Mitä Vi#¤A!!
Merkitty:                            

Kommentti “Mitä Vi#¤A!!

  • 18.3.2016 at 20:26
    Permalink

    Täysin uskottava postaus, koska Dani tunnetusti kunnioittaa naisia, heidän kaikissa olomuodoissaan. 😀

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *